Paket BUBA I

Če ste ravno začeli svoje delo v lekarni kot magister farmacije ali se nanj pripravljate in še nimate licence LZS za samostojno delo v lekarni, je tole za vas pravi paket.

Nudimo vam dostop do 5 e-izobraževanj za 2 meseca, da lahko temeljito obdelate vsako od področij, se mu posvetite, se k njemu večkrat vrnete in snov ponovite ali celo nadgradite.

Vsebina je zasnovana tako, da udeleženec čim bolj obogati svoje kompetence. Kajti vsebine naslavljajo tako znanja kot tudi veščine in stališča, udeleženec pa snov obdela interaktivno. Študije namreč kažejo, da ljudje največ razumemo oz. dojamemo in si zapomnimo, ko smo pri učenju aktivni (si zapisujemo, klikamo, odpiramo polja itd.) in ne le pasivni (beremo ali spremljamo video posnetek) udeleženci.

E-izobraževanj COVIRIAS academie se lahko lotite, ko vam čas to dopušča, v lastnem tempu. Zadržujete se lahko dalj časa ali se večkrat vračate na vsebine, ki vam osebno predstavljajo izziv. Vsako usposabljanje je na voljo vsaj dva zaporedna dneva, termin pa izberete po lastni želji. Kadarkoli v letu!

Dostop je individualen, vezan na vaše ime in priimek. Udeleženci, ki bodo v času dostopa do gradiv opravili vse praktične naloge, bodo prejeli tudi potrdilo o izobraževanju s strani COVIRIAS academie.


Sodelovanje s strokovnjaki

Pri pripravi vsebin in recenziji so sodelovali lekarniški farmacevti z bogatimi izkušnjami v praksi.

Cena

500 EUR + 22 % DDV


Prijavnica

*Obvezna polja.

Bodi obveščen
Prijavite se na naše novičke in obveščali vas bomo o novostih in dogodkih COVIRIAS academie.