Prijavnica: Svetovanje obiskovalcem s hipertenzijo

Arterijska hipertenzija je glavni dejavnik tveganja za srčno-žilne bolezni. Le-te so v svetu najpogostejši vzrok smrti. Zato je vsak prispevek lekarniških farmacevtov pri omejevanju njihove razširjenosti ali resnosti še kako pomemben.

Za koga?

Izobraževanje je namenjeno tako izkušenim lekarniškim farmacevtom kot tudi novincem v lekarnah in njihovim mentorjem.

Trajanje

Vsak udeleženec lahko do e-usposabljanja dostopa 5 zaporednih dni, torej 120 ur. Za termine se dogovarjamo z vsakim udeležencem posebej. Geslo(a) pošiljamo na v naročilnici naveden(e) e-mail naslov(e). Naročnik je odgovoren za varstvo dostopa do prejete vsebine.

Dobim potrdilo?

Seveda! Vsak udeleženec, ki se udeleži usposabljanja, dobi potrdilo o opravljenem usposabljanju s strani COVIRIAS academie na v naročilnici naveden e-mail naslov.

Cilji e-izobraževanja

  • Spoznati težave in vzroke za hipertenzijo
  • Seznaniti se z opozorili za obiskovalce
  • Seznaniti se z izdelki za svetovanje
  • Seznaniti se z razlikami med zdravili ter z neželenimi učinki

Pa cena?

  • Cena dostopa za 1 osebo: 190,00 EUR + 22 % DDV = 231,80 EUR
  • E-izobraževanje je za lekarne na voljo ugodneje v okviru različnih izobraževalnih paketov COVIRIAS academie. Za več informacij smo na voljo.

Kaj pa točke?

Vsekakor! Lekarniška zbornica Slovenije je e-izobraževanju namenila 3 licenčne točke.

*Obvezna polja.

Svojo udeležbo lahko enostavno plačate z uporabo PayPala.

Pomembno!

Celotno kupnino (skupaj z DDV) nakažite na TRR 03106-1000417939, SKB banka d.d. Prejemnik je RES-PONS d.o.o, Parmova 14, 1000 Ljubljana. Pri plačilu navedite namen plačila »težave hipertenzija«! 22 % DDV mora biti plačan! Račun vam bomo poslali na naveden e-naslov. Geslo/-a za dostop do e-usposabljanja vam bomo poslali po elektronski pošti na naveden naslov.

Kupnina mora biti poravnana pred pričetkom usposabljanja.


Vklop revizijske sledi

V kolikor želite aktivni vklop revizijske sledi, ki daje podatke o neavtoriziranem dostopu do e-izobraževanja posameznega udeleženca, nam pošljite pisni zahtevek na info@covirias.si pred začetkom uporabe e-izobraževanja.

Bodi obveščen
Prijavite se na naše novičke in obveščali vas bomo o novostih in dogodkih COVIRIAS academie.