Prijavnica: Svetovanje obiskovalcem s težavami oči brez zdravil na recept

Vsak lekarniški farmacevt mora izjemno dobro poznati vse vidike samozdravljenja. Težave z očmi predstavljajo brez udeležbe zdravnika poseben izziv. Nekaterim med njimi smo z ustreznim svetovanjem lahko kos tudi brez uporabe zdravil.

Za koga?

Izobraževanje je namenjeno tako izkušenim lekarniškim farmacevtom kot tudi novincem v lekarnah in njihovim mentorjem.

Trajanje

Vsak udeleženec lahko do e-usposabljanja dostopa 2 zaporedna dneva, torej 48 ur. Za termine se dogovarjamo z vsakim udeležencem posebej. Geslo(a) pošiljamo na v naročilnici naveden(e) e-mail naslov(e). Naročnik je odgovoren za varstvo dostopa do prejete vsebine.

Dobim potrdilo?

Seveda! Vsak udeleženec, ki se udeleži usposabljanja, dobi potrdilo o opravljenem usposabljanju s strani COVIRIAS academie na v naročilnici naveden e-mail naslov.

Cilji e-izobraževanja

  • Prepoznati težave obiskovalcev z očmi
  • Seznaniti se z opozorili za obiskovalce
  • Seznaniti se z izdelki za svetovanje
  • Spoznati, kdaj je potreben obisk zdravnika

Pa cena?

  • Cena dostopa za 1 osebo: 190,00 EUR + 22 % DDV = 231,80 EUR
  • E-izobraževanje je za lekarne na voljo ugodneje v okviru različnih izobraževalnih paketov COVIRIAS academie. Za več informacij smo na voljo.

Kaj pa točke?

Vsekakor! Lekarniška zbornica Slovenije je e-izobraževanju namenila 3 licenčne točke.

*Obvezna polja.

Svojo udeležbo lahko enostavno plačate z uporabo PayPala.

Pomembno!

Celotno kupnino (skupaj z DDV) nakažite na TRR 03106-1000417939, SKB banka d.d. Prejemnik je RES-PONS d.o.o, Parmova 14, 1000 Ljubljana. Pri plačilu navedite namen plačila »težave oči«! 22 % DDV mora biti plačan! Račun vam bomo poslali na naveden e-naslov. Geslo/-a za dostop do e-usposabljanja vam bomo poslali po elektronski pošti na naveden naslov.

Kupnina mora biti poravnana pred pričetkom usposabljanja.


Vklop revizijske sledi

V kolikor želite aktivni vklop revizijske sledi, ki daje podatke o neavtoriziranem dostopu do e-izobraževanja posameznega udeleženca, nam pošljite pisni zahtevek na info@covirias.si pred začetkom uporabe e-izobraževanja.

Bodi obveščen
Prijavite se na naše novičke in obveščali vas bomo o novostih in dogodkih COVIRIAS academie.