Prijavnica: Krepitev komunikacijskih kompetenc v lekarniški praksi

Dober komunikacijski pristop lekarnarjev vodi k večjemu zadovoljstvu obiskovalcev, saj se ti počutijo dobrodošli, slišani in razumljeni.

Stalno izboljševanje komunikacijskih veščin je nujno za doseganje osrednjega lekarniškega cilja – kakovostne lekarniške storitve in posledično zdravih ter zadovoljnih obiskovalcev.

Predstavljamo vam serijo novih COVIRIAS izobraževanj KREPITEV KOMUNIKACIJSKIH KOMPETENC V LEKARNIŠKI PRAKSI. Z izobraževanji boste krepili veščine komunikacije v oficini, saj je vsebina prilagojena posebej za delo v lekarni.

Izobraževanja so na voljo v e-obliki preko digitalne platforme COVIRIAS academia. Celotno serijo izobraževanj sestavlja 9 posamičnih vsebinskih e-usposabljanj, ki se jih lahko udeležite posamično ali skupaj v celoti.

Izobraževanja so zasnovana interaktivno, z namenom da udeležence vodijo k aktivnemu učenju in razmišljanju. Učno vsebino podpira veliko večpredstavnostnih elementov (videoposnetki, animacije, interaktivni elementi), ki spodbujajo sodelovanje in boljše pomnjenje.

Učenje podpirajo priložene praktične naloge, napredek udeleženca pa preverja test, ki predstavlja zaključek vsakega od 9 posameznih e-usposabljanj.


Trajanje in postopek

Vsak udeleženec lahko do posameznega e-usposabljanja dostopa 3 zaporedne dni (možne so prekinitve in vračanje nazaj). V primeru naročila posebnega poletnega paketa z vsemi 9 e-usposabljanji pa 1 udeleženec do vseh vsebin dostopa 30 zaporednih dni. Z izobraževanji lahko pričnete od 15. 7. 2024* dalje, prijavite pa se lahko že prej.

Vsak udeleženec izbere želeni termin za pričetek dostopa (možni so tudi vikendi). Dostopne podatke pošiljamo na v naročilnici naveden(e) e-mail naslov(e). Naročnik je odgovoren za varstvo dostopa do prejete vsebine.

*Pridržujemo si pravico do morebitnih sprememb.

Dobim potrdilo?

Seveda! Vsak udeleženec, ki se udeleži usposabljanja, dobi potrdilo o opravljenem usposabljanju s strani COVIRIAS academie na v naročilnici naveden e-mail naslov.

Vsebine e-usposabljanj

Cilji e-usposabljanj

 • Spoznali boste, zakaj je komunikacija bistvena v lekarniškem okolju kot delu zdravstvenega sistema.
 • Razumeli boste vlogo aktivnega poslušanja v pogovoru z obiskovalcem.
 • Spoznali boste pomen osredotočenosti v komunikaciji z obiskovalci.
 • Razumeli boste vlogo empatične komunikacije v lekarniški storitvi.
 • Razumeli boste pomen Gaussove razporeditve verbalne presoje v populaciji za izdajo zdravil.
 • Razumeli boste pomen neverbalne komunikacije v lekarniškem svetovanju.
 • Razumeli boste pomen bontona do obiskovalcev lekarne.
 • Osvojili boste pomen povezovanja ekipe in ustrezne komunikacije med sodelavci.
 • Osvojili boste zavedanje, da je komunikacija kompetenca, ki jo je potrebno nenehno nadgrajevati.

Pa cena?

 • Cena dostopa za 1 osebo za 1 e-usposabljanje: 50,00 EUR + 22 % DDV = 61,00 EUR
 • Količinski popust: Če se na posamezno e-usposabljanje prijavita dve osebi iz iste lekarne, lahko drugi (in vsak naslednji) udeleženec koristi 10 % popust: 45,00 EUR + 22 % DDV = 54,90 EUR
 • Paketna poletna ponudba: Cena dostopa za 1 osebo za 9 e-usposabljanj: 120 EUR + 22 % DDV = 146,40 EUR (več informacij spodaj)

!POLETNA PAKETNA PONUDBA!

Izkoristite posebno ugodnost, ki velja samo do konca poletja 2024. Naročite dostop do vseh 9 e-usposabljanj za 1 osebo za samo 120 EUR + 22 % DDV = 146,40 EUR. Dostop do vseh 9 e-usposabljanj je posameznemu uporabniku v tem primeru omogočen za 30 zaporednih dni.

Velja za prejete in plačane prijave do vključno 31. avgusta 2024. Dostop pa nato lahko koristite do konca septembra 2024.


*Obvezna polja.

Pomembno!

Celotno kupnino (skupaj z DDV) nakažite na TRR 03106-1000417939, SKB banka d.d. Prejemnik je RES-PONS d.o.o, Parmova 14, 1000 Ljubljana. Pri plačilu navedite namen plačila »komunikacija«! 22 % DDV mora biti plačan! Račun vam bomo poslali na naveden e-naslov. Geslo/-a za dostop do e-usposabljanja vam bomo poslali po elektronski pošti na naveden naslov.

Kupnina mora biti poravnana pred pričetkom usposabljanja.


Vklop revizijske sledi

V kolikor želite aktivni vklop revizijske sledi, ki daje podatke o neavtoriziranem dostopu do e-izobraževanja posameznega udeleženca, nam pošljite pisni zahtevek na info@covirias.si pred začetkom uporabe e-izobraževanja.

Bodi obveščen
Prijavite se na naše novičke in obveščali vas bomo o novostih in dogodkih COVIRIAS academie.