Vplivajte na uspešnost in učinkovitost svoje ekipe

Test ProfileXT© odkriva osebnostne lastnosti posameznika

Različna delovna mesta od zaposlenih zahtevajo različne spretnosti. Mednarodno priznani test osebnostnih lastnosti ProfileXT© preverja posameznikove karakteristike na raznolikih področjih. Rezultati nato pokažejo, kako uspešen in učinkovit je lahko posameznik v nekem delovnem okolju.

profilesxt testiranje osebnostnih lastnosti

Kako poteka testiranje? Oglejte si video


Preizkusite ProfileXT© testiranje pri COVIRIAS academii.

Pogosta vprašanja


Ali gre za inteligenčni test?

Test ne preverja inteligence zaposlenih. Preverja pa njihove osebnostne lastnosti, ki vplivajo na to, kako uspešni in učinkoviti so lahko v delovnem okolju.

Kako vemo, da se posameznik res ujema z delovnim mestom pri nas?

Dodatna možnost pri testiranju je preverjanje ujemanja zaposlenega s točno določenim delovnim mestom, katerega profil določimo skupaj z vami pred testiranjem. Rezultati nato pokažejo stopnjo ujemanja zaposlenega s profilom delovnega mesta.

Kako naj testiranje predstavim zaposlenim, da se ga bodo želeli udeležiti?

Predvsem morate dobro poznati cilj testiranja, npr. ali želite pridobiti nove zaposlene ali le okrepiti kompetence obstoječe ekipe. Zaposlenim je nato potrebno pojasniti, zakaj želite doseči kadrovske spremembe in kako testiranje lahko koristi njim osebno. Ne pozabite, da boste z rezultati do zanimivih spoznanj prišli oboji, tako vi kot zaposleni.

Odkrijte posebnosti svoje ekipe


*Obvezna polja.

Bodi obveščen
Prijavite se na naše novičke in obveščali vas bomo o novostih in dogodkih COVIRIAS academie.