Prijavnica: Spoznajmo načrtovano vegansko prehrano

Spoznajmo načrtovano vegansko prehrano, 23. 2. 2023 ob 12h

Vegansko prehranjevanje postaja vedno pogostejši način prehrane, k njemu nas spodbujajo z različnimi argumenti. A zdrava veganska prehrana ni samo izključitev živil živalskega izvora iz svojega jedilnika. Marsikdo ve, da jo je potrebno dobro načrtovati.

Kako torej izgleda načrtovan veganski jedilnik?
Na katera živila moramo paziti, kako je s pogostnostjo?

Vabimo vas, da na letošnjem prvem P3 večeru skupaj bolje spoznamo načrtovano vegansko prehrano.

Kaj pravijo študije o vplivu tovrstne prehrane na naše zdravje?

Na policah lekarn, specializiranih trgovin in v splošni ponudbi dobaviteljev se pojavlja vse več živil in prehranskih dopolnil z oznako “primerno za vegane”. Da tovrstne izdelke kakovostno in utemeljeno individualno svetujemo, jih moramo najprej dobro poznati. Predvsem pa moramo dobro razumeti potrebe in pričakovanja ljudi, ki se prehranjujejo vegansko.


PRAKTIČNE NALOGE

PREDAVANJE

DELAVNICA


Za koga?

LEKARNE

Lekarnarji lahko na podlagi dobrega poznavanja veganskega načina prehranjevanja, pa tudi njegovih prednosti in omejitev, izvajajo kakovostno in strokovno poglobljeno individualno svetovanje.

DOBAVITELJI

Dobavitelji izdelkov lahko s poglobljenim razumevanjem prehranskih potreb veganov pripomorejo h kakovostnemu informiranju ter še izboljšajo ali prilagodijo svoj izdelčni portfelj.

OSTALI

Izobraževanje je primerno za vse, ki si želijo bolj poglobljenega razumevanja veganskega načina prehranjevanja ter z njim povezanega svetovanja v primeru prehranskih izzivov pri pacientih ali strankah.

Termin

Izobraževalno srečanje traja 2 uri:

  • 23. februar 2023, od 12. ure do 14. ure

Vsem prijavljenim udeležencem bomo omogočili tudi reševanje delovnih listov kot predpripravo na Zoom srečanje (1 h). Za pridobitev licenčnih točk LZS lekarnarjem omogočamo tudi reševanje testa (1 h).

Dobim potrdilo?

Seveda! Vsak udeleženec, ki se udeleži celotnega usposabljanja, dobi potrdilo o opravljenem usposabljanju s strani COVIRIAS academie na v naročilnici naveden e-mail naslov.  

Pa kotizacija?

  • BREZPLAČNO za naročnike Sistema P3 Professional© (velja za mesečne in letne naročnine, in sicer 1 naročnina = 1 brezplačna kotizacija)
  • Redna kotizacija za 1 osebo: 100 EUR + 22 % DDV = 122 EUR
  • Zgodnje prijave do 15. februarja 2023! Paket 1 + 1: 100 EUR + 22 % DDV = 122 EUR (ob eni plačani kotizaciji je druga brezplačna; velja za 2 udeleženca iz iste organizacije)

(popusti se med seboj lahko seštevajo)

Zakaj se splača?

  • Spoznali boste pomen načrtovanega veganskega prehranjevanja, ki je med ljudmi vedno bolj priljubljeno.
  • Spoznali boste osnove načrtovanja veganskega jedilnika.
  • Seznanili se boste z najnovejšimi raziskavami, ki v središče postavljajo vpliv veganske prehrane na naš organizem.
  • Nadgradili boste svoje kompetence svetovanja veganom in podobnim ciljnim skupinam.
  • Spoznali boste najpogostejše prednosti in primanjkljaje veganskega načina prehranjevanja, ki so pomembne za nadaljnje svetovanje.
  • Razumeli boste, kako vam pri svetovanju in izbiri izdelkov lahko pomaga sistem P3 Professional.
Izobraževanje bo izvajal odličen poznavalec prehranske stroke in
veganskega načina življenja, dr. Boštjan Jakše.

Preko Zooma

Predavanje bo potekalo na spletu, preko Zoom povezave.

Licenčne točke

Ob udeležbi magistri farmacije prejmejo 3 licenčne točke pri LZS.


Prijavnica

Če želite prejeti SMS opomnik pred dogodkom, nam zaupajte telefonsko številko.
Opomnik boste prejeli ob potrjeni prijavi, en dan pred dogodkom in eno uro pred samim začetkom izobraževanja.

*Obvezno izpolniti.

Pomembno!

Celotno kupnino (skupaj z DDV) nakažite na TRR 03106-1000417939, SKB banka d.d. Prejemnik je RES-PONS d.o.o, Parmova 14, 1000 Ljubljana. Pri plačilu navedite namen plačila »P3 večer«! 22 % DDV mora biti plačan! Račun vam bomo poslali na naveden e-naslov. Kupnina mora biti poravnana pred pričetkom usposabljanja.

Organizator lahko zaradi zunanjih okoliščin oziroma zaradi premalo prejetih prijav termin izvajanja odpove. O tem je dolžan udeležence obvestiti najmanj en dan pred predvidenim terminom. Odjavite se lahko le v pisni obliki po emailu najmanj 8 dni pred dogodkom in zaračunali vam bomo 20 % za administrativne stroške. Za kasnejše odjave zaračunamo polno kotizacijo.  

V ceno kotizacije je všteto pošiljanje delovnih listov pred srečanjem za predpripravo udeleženca ter udeležba na predavanju in delavnici. Pošiljanje predstavitev predavateljev in videoposnetka spletnega srečanja ni vključeno v ceno.

Vsa spletna usposabljanja COVIRIAS academie se snemajo.


Ljubljana, 30.01.2023, RES-PONS d.o.o.

Bodi obveščen
Prijavite se na naše novičke in obveščali vas bomo o novostih in dogodkih COVIRIAS academie.