Prijavnica: Svetovanje v lekarni na zemljevidu prodaje


Lekarnarji so zavezani k izdaji zdravil na recept in brez recepta, medicinskih pripomočkov in drugih izdelkov za zdravje tako s strokovnimi kot zakonskimi predpisi. Obenem pa se lekarne kot pravne subjekte po standardni klasifikaciji dejavnosti uvršča med trgovinsko dejavnost. Da bi se lekarnarji lažje izognili pastem najbanalnejše transakcijske prodaje, je dobro, da poznajo in razumejo osnovni zemljevid maloprodajnih pristopov, ki ga bo predstavilo online predavanje v dveh delih Svetovanje v lekarni na zemljevidu prodaje.


Za koga?

Usposabljanje je namenjeno vsem lekarniškim farmacevtom, ki bi radi razjasnili, kaj je prodaja in kaj svetovanje na podlagi sodobnih strokovnih konceptov. Objektivna uporaba teh pojmov namreč omogoča racionalen strokovni razvoj in ločevanje kompetenc lekarniških farmacevtov od kompetenc farmacevtskih tehnikov. Prav zato bo usposabljanje koristilo tudi vsem tistim, ki načrtujejo ali se odločajo o bogatenju kompetenc strokovnega kadra v lekarnah. Nenazadnje bo uporabno tudi vsem, ki kakorkoli sodelujejo v spletni lekarni ali profilih lekarne na družabnih omrežjih, saj pomembno vplivajo na pričakovanja obiskovalcev spletnih strani lekarne.

Trajanje

Predavanje bo izvedeno v dveh delih (dva zaporedna ponedeljka ali dva zaporedna četrtka), v trajanju 2 ur, izbirate pa lahko med dopoldanskim ali popoldanskim terminom:

 • DOPOLDANSKI TERMIN: Četrtek, 15. in 22. april 2021, ob 10. uri
 • POPOLDANSKI TERMIN: Ponedeljek, 12. in 19. april 2021, ob 18. uri
Predavanje lahko spremljate v popoldanskem ali dopoldanskem terminu, lahko pa se odločite tudi za kombinacijo – o slednjem nas prosimo obvestite na akademija@covirias.si.

Prek Zooma

Predavanje bo potekalo online, preko Zoom povezave.

Cilji e-izobraževanja

 • sposobnost prepoznavanja različnih maloprodajnih tipov
 • umeščanje lastnega dela na VII. raven zahtevnosti in jasna ločitev od kompetenc V. stopnje pri izdaji
 • 6. stopnja znanja po Bloomsovi taksonomiji
 • dodatna motivacija za proaktivno profesionalno svetovanje zdravil, medicinskih pripomočkov in drugih izdelkov za zdravje
Predavanje izvaja mag. sci. Martina Puc, mag. farm., spec., MBA

Dobim potrdilo?

Seveda! Vsak udeleženec, ki se udeleži usposabljanja, dobi potrdilo o opravljenem usposabljanju s strani COVIRIAS academie na v naročilnici naveden e-mail naslov.

4,5 točk na LZS

Ob udeležbi na predavanju magistri farmacije prejmejo 4,5 licenčnih točk pri LZS.

Pa kotizacija?

 • Redna kotizacija za 1 osebo: 300 EUR + 22 % DDV = 366 EUR
 • Zgodnje prijave do 5. aprila 2021! Paket 1+1: 300 EUR + 22 % DDV = 366 EUR (velja za 2 udeleženca iz iste lekarne/javnega zavoda)

  Če želite prejeti SMS opomnik pred dogodkom, nam zaupajte telefonsko številko.
  Opomnik boste prejeli ob potrjeni prijavi, en dan pred dogodkom in eno uro pred samim začetkom izobraževanja.

  *Obvezno izpolniti.

  Svojo udeležbo lahko enostavno plačate z uporabo PayPala.

  Pomembno!

  Celotno kupnino (skupaj z DDV) nakažite na TRR 03106-1000417939, SKB banka d.d. Prejemnik je RES-PONS d.o.o, Parmova 14, 1000 Ljubljana. Pri plačilu navedite namen plačila »prodaja«! 22 % DDV mora biti plačan! Račun vam bomo poslali na naveden e-naslov. Geslo/-a za dostop do e-usposabljanja vam bomo poslali po elektronski pošti na naveden naslov.


  Ljubljana, 05.03.2021, RES-PONS d.o.o.