Prijavnica: ABC prehrane, osnove za lekarnarje

Zdrava prehrana je temeljnega pomena za ohranjanje zdravja posameznika. Za ustrezno sodobno svetovanje o prehranjevanju in dopolnjevanju prehrane je potrebno razumeti osnovne pojme in koncepte sodobne prehrane.

Usposabljanje seznanja udeležence s posebnimi strokovnimi pojmi na področju ter jim predstavi okoliščine, ki lahko nanj vplivajo. Izpostavljena je vloga magistra farmacije ter motivacija za njegovo kontinuirano izboljševanje kakovosti svetovanja pri izdaji zdravil na recept. Usposabljanje predstavlja temeljni okvir, ki je izhodišče za nadaljnjo nadgradnjo znanj, ki omogoča strokovno svetovanje o dopolnjevanju prehrane z izdelki za zdravje, ki so na voljo v lekarni, pa tudi izdajo zdravil in medicinskih pripomočkov, ki vsebujejo hranila. Še posebno pomembno je razumevanje različnih priporočenih vnosov.

Trajanje

Vsak udeleženec lahko do e-usposabljanja dostopa 2 zaporedna dneva, torej 48 ur. Za termine se dogovarjamo z vsakim udeležencem posebej. Geslo(a) pošiljamo na v naročilnici naveden(e) e-mail naslov(e). Naročnik je odgovoren za varstvo dostopa do prejete vsebine.

Dobim potrdilo?

Seveda! Vsak udeleženec, ki se udeleži usposabljanja, dobi potrdilo o opravljenem usposabljanju s strani COVIRIAS academie na v naročilnici naveden e-mail naslov.

Kaj pa točke?

Vsekakor! Lekarniška zbornica Slovenije je e-izobraževanju namenila 3 licenčne točke.

Cilji e-izobraževanja

  • Poznavanje osnovnih pojmov prehrane in njenega pomena za zdravje.
  • Poznavanje razlike med živili in hranili.
  • Poznavanje sodobnih načel zdrave prehrane.
  • Uvid v lastno prehranjevanje in metode za uvid v prehranjevanje drugih.
  • Poznavanje posebnih kompetenc za prehransko svetovanje.
  • Poznavanje tehnik za oceno prehrane in identifikacijo priložnosti za njeno izboljšavo.

Pa cena?

Cena dostopa za 1 osebo: 100,00 EUR + 22 % DDV = 122,00 EUR


*Obvezna polja.

Svojo udeležbo lahko enostavno plačate z uporabo PayPala.

Pomembno!

Celotno kupnino (skupaj z DDV) nakažite na TRR 03106-1000417939, SKB banka d.d. Prejemnik je RES-PONS d.o.o, Parmova 14, 1000 Ljubljana. Pri plačilu navedite namen plačila »abc lekarne«! 22 % DDV mora biti plačan! Račun vam bomo poslali na naveden e-naslov. Geslo/-a za dostop do e-usposabljanja vam bomo poslali po elektronski pošti na naveden naslov.

Kupnina mora biti poravnana pred pričetkom usposabljanja.


Vklop revizijske sledi

V kolikor želite aktivni vklop revizijske sledi, ki daje podatke o neavtoriziranem dostopu do e-izobraževanja posameznega udeleženca, nam pošljite pisni zahtevek na info@covirias.si pred začetkom uporabe e-izobraževanja.

Bodi obveščen
Prijavite se na naše novičke in obveščali vas bomo o novostih in dogodkih COVIRIAS academie.