P3 Professional© šola o prehranskih dopolnilih, letnik 2023/24

Do prehranskih dopolnil imamo lahko različen odnos – od skrajno odklonilnega do prepričanja, da nam le stalno uživanje številnih izdelkov te kategorije omogoča zdravo življenje.

Kako dobro pa tovrstne izdelke dejansko poznamo? Kdo ali kaj je vir naših informacij o prehranskih dopolnilih? Drži, da naša prepričanja oblikujejo (predvsem) oglasi?

O šoli


Namen P3 Professional© šole je opolnomočenje udeležencev za čim bolj objektivno razumevanje in oblikovanje te skupine izdelkov in njihovih glavnih sestavin kot podlagi za njihov objektivni izbor in svetovanje oziroma drugo strokovno delo s temi izdelki. Sem lahko štejemo upoštevanje uživanja prehranskih dopolnil pri obravnavanju pacientov v zdravniški ordinaciji ali pri prehranskem svetovanju, pa tudi pri trženju teh izdelkov ali celo njihovem razvoju in osmišljanju njihove sestave.

Šola v vsakem letniku vključuje 3 nivoje razumevanja prehranskih dopolnil. S programom 1. letnika boste osvojili osnovna znanja in razumevanja bistvenih P3 Professional© kategorij prehranskih dopolnil in njihovih značilnosti.

Z najsodobnejšimi didaktičnimi metodami bomo v šolskem letu 2023/24 osvojili kompetence, ki jih boste lahko takoj uporabljali v lastni praksi.Šolo predstavlja 22 modulov preko celega šolskega leta, ki so sestavljeni iz 2 srečanj mesečno. Moduli vključujejo predavanje in delavnico preko Zooma ter povratno informacijo nosilke glede na izzive, s katerimi se bodo udeleženci soočili. Udeleženci bodo dobili usmeritve za nadaljnje samostojno delo, svoj napredek pa bodo stalno preverjali. Omogočen bo dostop do e-učilnice, kjer bodo ves čas šolanja na voljo izročki predavanj, dostop do portala za oddajo delovnih nalog in foruma, kjer bo možna debata z drugimi udeleženci.


Informacija o šolnini

ZGODNJE PRIJAVE – Ob zgodnji prijavi in plačilu šolnine do 30. 6. 2023, šolnina znaša 6.700 EUR + 22 % DDV.

Šolnina po 30.8.2023: 7.000 EUR + 22 % DDV.

Mesečni in letni naročniki Sistema P3 Professional© lahko ob prijavi in plačilu šolnine koristijo 10 % popust.
Omogočamo vam tudi obročno plačilo v dveh, treh ali mesečnih obrokih. Za več informacij nas kontaktirajte.

POSEBNA UGODNOSTdo 30.8.2023 vam nudimo možnost vpisa pod najboljšimi pogoji,
to je celoletno šolnino za 6.100 EUR + 22 % DDV
In to še ni vse, tisti iz najbolj prizadetih področij imate možnost obročnega odplačevanja.


Informativni dan

Na spletnem informativnem dnevu, ki je potekal v marcu, smo predstavili vse informacije o poteku šole. Predstavili smo učni program, kako bo delo potekalo, kaj se od udeležencev pričakuje, podrobnosti vsakega modula in na koncu tudi cenovno politiko.
Odgovorili pa smo tudi na vsa vprašanja udeležencev.

Vsem, ki ste informativni dan zamudili, omogočamo, da si posnetek ogledate na spletu. Da boste prejeli dostop do posnetka, vas prosimo, da izpolnite spodnji obrazec z vašimi podatki.


PREDSTAVITVENI KATALOG

Bi si ogledali predstavitveni katalog? Izpolnite spodnji obrazec.

*Obvezno polje.


PRIJAVE SO ŽE ODPRTE

*Obvezno izpolniti.

Bodi obveščen
Prijavite se na naše novičke in obveščali vas bomo o novostih in dogodkih COVIRIAS academie.