e-Vademecum

eVademecum

Spletni portal COVIRIAS academia je učni portal, ki je namenjen pridobivanju različnih znanj in veščin v lekarništvu in širše v farmacevtiki ter naslavljanju različnih stališč, ki vplivajo na kompetence ljudi, ki delujejo v teh dejavnostih. Preko portala lahko dostopate do številnih e-izobraževanj in e-učilnic, pa tudi do e-knjižnic posameznih dobaviteljev, v katerih so e-Vademecumi s predstavitvijo njihovih izdelkov.

Priložnost za proizvajalce in dobavitelje

COVIRIAS academia uvršča vertikalna znanja o izdelkih za zdravje, torej znanja o konkretnih izdelkih, med ključne kompetence v lekraništvu. Zato tistim proizvajalcem in dobaviteljem, ki to želijo, na našem portalu omogočamo izgradnjo lastne e-Knjižnice.

Prav dobavitelji oziroma proizvajalci izdelkov ste tisti, ki svoje izdelke najbolje poznate in o njih največ veste. Zato jih zmorete na poglobljen način predstaviti strokovni javnosti, ki pričakuje več od laične javnosti. Obenem pa z interaktivnimi elementi naše platforme poskrbite za bolj privlačno, razumljivo in zapomnljivo še tako kompleksno vsebino.

Da bi lekarnarji dobro svetovali za pultom, morajo biti opremljeni tudi s kakovostnimi informacijami o izdelkih.

Zakaj prav e-Vademecum?

  • Ker vam omogoča drugačen in inovativen način predstavitve izdelkov
  • Ker se lekarnarji z njim učijo o vaših izdelkih, ne le informirajo
  • Ker do vsebin dostopajo kadarkoli potrebujejo določeno informacijo

Vi pripravite vsebino, mi jo zapakiramo

Vsebino učnih gradiv o izdelkih pripravite sami, proste roke imate tudi pri izbiri uporabnikov vašega e-Vademecuma. Mi poskrbimo, da je vsebina tehnično brezhibno prikazana in da uporabniki enostavno dostopajo do vaših vsebin. Dogovorimo se lahko tudi za statistična poročila o uporabi.

COVIRIAS academia ostaja strokovno neodvisna

Sponzorirana učna gradiva so ločena od rednih e-izobraževanj COVIRIAS academie, saj s tem ohranjamo integriteto tako COVIRIAS academie kot tudi naročnikov in uporabnikov naših storitev.


Strokovni sodelavci potrebujejo različna orodja

Pri prodaji so poleg znanja in orodij, kot je e-Vademecum, potrebne tudi številne veščine. O predprodajnih in prodajnih veščinah strokovnih sodelavcev, ki jih potrebujejo za delo z lekarnami in specializiranimi prodajalnami, boste izvedeli več v naših e-izobraževanjih:


Vas zanima? Posredujte nam nekaj osnovnih informacij, da stopimo v stik.

*Obvezna polja.

Bodi obveščen
Prijavite se na naše novičke in obveščali vas bomo o novostih in dogodkih COVIRIAS academie.