Video: Podcast z Martino Puc

Ko je zdravje obiskovalca na 1. mestu!

Prisluhnite podcastu, kjer sta Matevž in Tomaž gostila avtorico koncepta celostne lekarne v skupnosti© – Martino Puc. Njegova implementacija v skupnostnih lekarnah je pripeljala do nagrade Feniks, nagrade za najboljši svetovalni projekt leta. Strokovnjakinja za vrednotenje organizacij na razvojni ravni, višja svetovalka za vodene preobrazbe organizacij. Stalna raziskovalka na tem področju v sodelovanju z Združenjem Manager.

Martina je tudi strokovnjakinja za prehranska dopolnila in je avtorica sistema P3 Professional©. Ustanovna članica in prva predsednica Združenja za prehranska dopolnila pri Gospodarski zbornici Slovenije. Martina Puc je kustosinja Ekocivilizacije Krila bitij v Sloveniji, ki s svojim pozivom sporoča bogastvo medsebojne povezanosti vseh bitij in soodvisnosti z okoljem.

Vsebina podcasta:

  • 00:01:40 Koncept Holistične lekarne – Zakaj je potrebno poskrbeti za vzdušje v lekarni in odnos med lekarnarji in obiskovalci?
  • 00:06:40 Za pristop holistične lekarne se odloči lastnik lekarne – V kolikšni meri je pripravljen spremeniti svoj način dela? Ali se je pripravljen posloviti od katerega izmed svojih zaposlenih?
  • 00:10:20 Primer holističnega pristopa – Razlika med strokovnim svetovanjem in nasvetom
  • 00:17:50 Odziv obiskovalec na koncept Holistične lekarne
  • 00:24:30 Izbor prehranskih dopolnil v holistični lekarni – Pomembno je, da obiskovalci razumejo razlike med blagovnimi znamki in se na koncu racionalno odločajo
  • 00:33:20 Kako vemo, da nam je s holistično lekarno uspelo?
Bodi obveščen
Prijavite se na naše novičke in obveščali vas bomo o novostih in dogodkih COVIRIAS academie.