Prijavnica: Varnost prehranskih dopolnil


Lekarne morajo varnosti namenjati posebno skrb tudi, ko gre za prehranska dopolnila. V lekarniškem okolju imajo namreč načeloma opraviti z bolnimi oziroma zdravstveno občutljivimi osebami, ki se lahko na primer drugače odzivajo na iste sestavine. Za spremljanje neželenih dogodkov v povezavi s prehranskimi dopolnili imamo sistem nutrivigilance, v katerega so prek nutrivigilančne mreže vključene najbolj skrbne lekarne. Da pa do neželenih dogodkov sploh ne pride, govorimo o obvladovanju tveganj. Prav ta vidik varnosti zahteva sistematičen pristop. Kaj zahteva zakonodaja? Kaj pomeni varnost, kaj tveganje? Kaj torej narediti? Prav ta vprašanja so vodilo, ki mu bomo sledili v programu online predavanja COVIRAS academia: Varnost prehranskih dopolnil v lekarni skozi prizmo P3 Professional.


Za koga?

Srečanje bo koristilo vsem lekarniškim farmacevtom, ki se ukvarjajo s prehranskimi dopolnili, bodisi kot svetovalci za pultom, bodisi v procesu strateške nabave. Prav tako bo pomembno dopolnilo kompetence tistih kolegov, ki se ukvarjajo s sistemom kakovosti in varnosti v lekarni ali pa se temu področju nameravajo posvetiti v prihodnosti. Tudi vsak vodja lekarniške enote ali celotne lekarne bi moral za racionalne odločitve razumeti temeljne okvire obveznosti na področju varnosti prehranskih dopolnil v lekarni in s tem tudi lastne odgovornosti.

Trajanje

Predavanje traja dve uri, izbirate pa lahko med dvema terminoma, 30. marcem in 1. aprilom 2021.

Preko Zooma

Predavanje bo potekalo online, preko Zoom povezave.

2 točki na LZS

Ob udeležbi na predavanju magistri farmacije prejmejo 2 licenčni točki pri LZS.

Pa kotizacija?

  • BREZPLAČNO za imetnike dostopa do P3 Professional©
  • Kotizacija za 1 osebo: 50 EUR + 22 % DDV = 61 EUR

Dobim potrdilo?

Seveda! Vsak udeleženec, ki se udeleži usposabljanja, dobi potrdilo o opravljenem usposabljanju s strani COVIRIAS academie na v naročilnici naveden e-mail naslov.

Cilji e-izobraževanja

  • pridobivanje potrebnih kompetenc za načrtovanje in implementacijo vidika varnosti v delo lekarne v skladu z zakonodajo
  • pridobivanje kompetenc za sistematično delo na področju varnosti v lekarni
  • dodatna motivacija za proaktivno profesionalno svetovanje zdravil in medicinskih pripomočkov s hranili ter drugih izdelkov za zdravje
  • dodatna motivacija za proaktivno profesionalno spremljanje neželenih dogodkov v lekarni
  • dodatna motivacija za proaktivno profesionalno obvladovanje tveganj v lekarni

Predavanje izvaja mag. sci. Martina Puc, mag. farm., spec., MBA

Če želite prejeti SMS opomnik pred dogodkom, nam zaupajte telefonsko številko.
Opomnik boste prejeli ob potrjeni prijavi, en dan pred dogodkom in eno uro pred samim začetkom izobraževanja.

*Obvezno izpolniti.

Vaša prijava je uspešno oddana, če ste na svoj kontaktni email naslov prejeli potrditveno sporočilo. Če sporočila niste prejeli, prosimo, preverite še predal z vsiljeno pošto.

Svojo udeležbo lahko enostavno plačate z uporabo PayPala.


Pomembno!

Celotno kupnino (skupaj z DDV) nakažite na TRR 03106-1000417939, SKB banka d.d. Prejemnik je RES-PONS d.o.o, Parmova 14, 1000 Ljubljana. Pri plačilu navedite namen plačila »varnost«! 22 % DDV mora biti plačan! Račun vam bomo poslali na naveden e-naslov. Geslo/-a za dostop do e-usposabljanja vam bomo poslali po elektronski pošti na naveden naslov. Kupnina mora biti poravnana pred pričetkom usposabljanja.


Ljubljana, 05.03.2021, RES-PONS d.o.o.

Bodi obveščen
Prijavite se na naše novičke in obveščali vas bomo o novostih in dogodkih COVIRIAS academie.