Prijavnica: Različne diete, potrebe in prehranska dopolnila


Jesenski P3 večer bo naslovil tematiko različnih prehranskih diet, ki so med ljudmi trenutno najbolj priljubljene (vse od mediteranske do presne diete). Spoznali boste različne vrste diet, jedilnike in prehranske primanjkljaje, ki ob prakticiranju posamezne diete lahko nastanejo. Ko se posameznik prehranjuje po določenem prehranskem režimu, pa je njegovi prehrani v nekaterih primerih smiselno dodajati tudi prehranska dopolnila. Izvedeli boste, katera in kdaj.

Za lekarne, ki želijo svojim obiskovalcem ponuditi kar najboljši nasvet.

Za dobavitelje, ki iščejo nove priložnosti za pozicioniranje svojih izdelkov.

Za vse, ki si želijo boljšega razumevanja diet in potencialnih primanjkljajev, ki nastanejo zaradi njih.

Udeleženci bodo pridobili uporabno znanje o različnih dietah in o dejanski praksi med ljudmi. Vsi, ki se ukvarjajo s svetovanjem, bodo pridobili vpogled v način svetovanja ljudem z raznovrstnimi prehranskimi problemi in ozavestili, katere izdelke svetovati v določenem primeru.

Konkretni primeri izdelkov

Na izobraževanju bodo predstavljeni konkretni primeri izdelkov, ki se jih lahko svetuje v primeru določene diete. Vsem dobaviteljem zato omogočamo tudi možnost kvalifikacije za umestitev svojih izdelkov v predstavitev predavateljic.


PRAKTIČNE NALOGE

PREDAVANJE

DELAVNICA


Za koga?

LEKARNE

Lekarnarji lahko na podlagi podkrepljenega znanja in izpiljenih veščin svetovanja ljudem z različnimi prehranskimi potrebami in primanjkljaji omogočijo kakovostno strokovno poglobljeno individualno svetovanje.

DOBAVITELJI

Dobavitelji izdelkov lahko s poglobljenim razumevanjem prehranskih potreb svojih kupcev pripomorejo h kakovostnemu informiranju ter še izboljšajo ali prilagodijo svoj izdelčni portfelj.

OSTALI

Izobraževanje je primerno za vse, ki si želijo bolj poglobljenega razumevanja diet in prehranskih primanjkljajev ter načina svetovanja v primeru prehranskih izzivov pri pacientih in strankah.

Termin

Izobraževalno srečanje traja 2 h:

 • 1. december 2022, od 10. ure do 12. ure

Vsem prijavljenim udeležencem bomo omogočili tudi reševanje delovnih listov kot predpripravo na Zoom srečanje (1 h). Za pridobitev licenčnih točk LZS lekarnarjem omogočamo tudi reševanje testa (1 h).

Dobim potrdilo?

Seveda! Vsak udeleženec, ki se udeleži celotnega usposabljanja, dobi potrdilo o opravljenem usposabljanju s strani COVIRIAS academie na v naročilnici naveden e-mail naslov.  

Pa kotizacija?

 • BREZPLAČNO za imetnike dostopa do P3 Professional© (en dostop pomeni eno brezplačno udeležbo)
 • Če se usposabljanja udeleži več oseb iz organizacije, ki ima dostop do P3 Professional©, prejmejo 10% popust.
 • Redna kotizacija za 1 osebo: 100 EUR + 22 % DDV = 122 EUR
 • Zgodnje prijave do 15. novembra 2022! Paket 1 + 1: 100 EUR + 22 % DDV = 122 EUR (ob eni plačani kotizaciji, je druga brezplačna; velja za 2 udeleženca iz iste organizacije)

(popusti se med seboj seštevajo)

Zakaj se splača?

 • Spoznali boste namen različnih diet, ki so trenutno priljubljene med ljudmi.
 • Spoznali boste osnove jedilnika z vidika različnih diet.
 • Nadgradili boste svoje kompetence svetovanja različnim ljudem v lekarni, ne glede na njihovo izbrano prehransko shemo.
 • Spoznali boste najpogostejše primanjkljaje različnih diet, ki so pomembne za nadaljnje svetovanje.
 • Razumeli boste, kako vam pri svetovanju in izbiri izdelkov lahko pomaga sistem P3 Professional.
Predavanje izvajata Irma Hermina Klemnec, mag. farm. in mag. sci. Martina Puc, mag. farm., MBA
Izobraževanje izvajata Irma Hermina Klemenc, mag. farm. in mag. sci. Martina Puc, mag. farm., MBA.

Preko Zooma

Predavanje bo potekalo na spletu, preko Zoom povezave.

3 licenčne točke

Ob udeležbi magistri farmacije prejmejo 3 licenčne točke pri LZS.


Prijavnica

Če želite prejeti SMS opomnik pred dogodkom, nam zaupajte telefonsko številko.
Opomnik boste prejeli ob potrjeni prijavi, en dan pred dogodkom in eno uro pred samim začetkom izobraževanja.

*Obvezno izpolniti.

Pomembno!

Celotno kupnino (skupaj z DDV) nakažite na TRR 03106-1000417939, SKB banka d.d. Prejemnik je RES-PONS d.o.o, Parmova 14, 1000 Ljubljana. Pri plačilu navedite namen plačila »P3 večer«! 22 % DDV mora biti plačan! Račun vam bomo poslali na naveden e-naslov. Kupnina mora biti poravnana pred pričetkom usposabljanja.

Organizator lahko zaradi zunanjih okoliščin oziroma zaradi premalo prejetih prijav termin izvajanja odpove. O tem je dolžan udeležence obvestiti najmanj en dan pred predvidenim terminom. Odjavite se lahko le v pisni obliki po emailu najmanj 8 dni pred dogodkom in zaračunali vam bomo 20 % za administrativne stroške. Za kasnejše odjave zaračunamo polno kotizacijo.  

V ceno kotizacije je všteto pošiljanje delovnih listov pred srečanjem za predpripravo udeleženca ter udeležba na predavanju in delavnici. Pošiljanje predstavitev predavateljic in videoposnetka spletnega srečanja ni vključeno v ceno.

Vsa spletna usposabljanja COVIRIAS academie se snemajo.


Ljubljana, 24.10.2022, RES-PONS d.o.o.

Bodi obveščen
Prijavite se na naše novičke in obveščali vas bomo o novostih in dogodkih COVIRIAS academie.