Prijavnica: Kdo bo pojedel češnjo?

7. tradicionalni Češnjev simpozij o trendih, novostih na trgu prehranskih dopolnil. Za lekarnarje, dobavitelje, prehranske svetovalce in druge strokovnjake.

Pridružite se nam na tradicionalnem Češnjevem simpoziju o prehranskih dopolnilih, ki bo tokrat potekal že 7. leto zapored!


Letos ponovno v živo na GZS.


Najnovejši trendi in spoznanja na področju prehranskih dopolnil. Že 7. leto zapored bomo junijsko COVIRIAS srečanje posvetili vsem, ki se aktivno ukvarjajo s prehranskimi dopolnili. Tokrat v živo, na Gospodarski zbornici, v Ljubljani.

Izkoristite možnost ugodne EARLY BIRD prijave!


Za koga?

Srečanje je namenjeno vsem, ki se profesionalno ukvarjate s proizvodnjo, prodajo in svetovanjem prehranskih dopolnil, predvsem pa:

 • dobaviteljem in proizvajalcem prehranskih dopolnil
 • lekarnarjem
 • zaposlenim v specializiranih in drugih prodajalnah
 • prehranskim svetovalcem

Termin in lokacija

Srečanje se bo odvijalo ves dan. Dobili se bomo na GZS, v Ljubljani.

 • 9. junij 2022, od 8. ure do 16. ure

Pa kotizacija?

 • Redna kotizacija za 1 osebo: 370 EUR + 22 % DDV = 451,40 EUR
 • Kotizacija s P3 popustom: Kotizacija za 1 osebo z 10 % popustom za naročnike dostopa do sistema P3 Professional: 333 EUR + 22 % DDV = 406,26 EUR (popust velja na 1 dostop)
 • Paket 1+1: Velja za zgodnje prijave do 25. maja 2022! 370 EUR + 22 % DDV = 451,40 EUR (velja za 2 udeleženca iz iste organizacije ob prijavi in plačilu do vključno 25. 5. 2022)
 • Kotizacija s P3 popustom: Paket 1+1 z 10 % popustom za naročnike dostopa do sistema P3 Professional: 333 EUR + 22 % DDV = 406,26 EUR (popust velja na 1 dostop, za 2 udeleženca iz iste organizacije ob prijavi in plačilu do vključno 25. 5. 2022)

Dobim potrdilo?

Seveda! Vsak udeleženec, ki se udeleži celotnega usposabljanja, dobi potrdilo o opravljenem usposabljanju s strani COVIRIAS academie na v naročilnici naveden e-mail naslov.  


Kaj pa točke?

Vsekakor. Ob udeležbi na češnjevem simpoziju magistri farmacije prejmejo kar 8,5 licenčnih točk pri LZS.

Zakaj se splača?

 • Novi trendi na področju prehranskih dopolnil
 • Nove raziskave med uporabniki prehranskih dopolnil
 • Številne praktične delavnice
 • Srečanje s kolegi

Pa predavatelji?


Urnik in program


Prijavnica

Če želite prejeti SMS opomnik pred dogodkom, nam zaupajte telefonsko številko.
Opomnik boste prejeli ob potrjeni prijavi, en dan pred dogodkom in eno uro pred samim začetkom izobraževanja.

*Obvezno izpolniti.

Svojo udeležbo lahko enostavno plačate z uporabo PayPala.

Pomembno!

Celotno kupnino (skupaj z DDV) nakažite na TRR 03106-1000417939, SKB banka d.d. Prejemnik je RES-PONS d.o.o, Parmova 14, 1000 Ljubljana. Pri plačilu navedite namen plačila »simpozij«! 22 % DDV mora biti plačan! Račun vam bomo poslali na naveden e-naslov. Kupnina mora biti poravnana pred pričetkom usposabljanja.

Organizator lahko zaradi zunanjih okoliščin oziroma zaradi premalo prejetih prijav termin izvajanja odpove. O tem je dolžan udeležence obvestiti najmanj en dan pred predvidenim terminom. Odjavite se lahko le v pisni obliki po emailu najmanj 8 dni pred dogodkom in zaračunali vam bomo 20 % za administrativne stroške. Za kasnejše odjave zaračunamo polno kotizacijo.  


Ljubljana, 30.03.2022, RES-PONS d.o.o.

Little girl photo created by freepik – www.freepik.com

Bodi obveščen
Prijavite se na naše novičke in obveščali vas bomo o novostih in dogodkih COVIRIAS academie.