On-line serija delavnic “Šola orientacije zavedanja za lekarnarje”

Na izide vseh zdravstvenih storitev, tudi lekarniških, močno vpliva komunikacija. Ustrezna komunikacija je odvisna od številnih dejavnikov. Če te dejavnike poznamo in razumemo njihovo težo, lažje uvajamo  spremembe v lastno vedenje ter vztrajamo pri vadbi novih veščin. Pridružite se Šoli orientacije in obogatite svoje osebne in strokovne kompetence!

Program upošteva tako temeljna spoznanja psihologije na področju stopnje zavedanja odraslih kot tudi najsodobnejša dognanja svetovnih eminenc na tem področju. Program naslavlja tako znanja kot veščine in stališča lekarniških farmacevtov na področju različnih smeri in stopenj zavedanja, saj močno vplivajo na izvedbo svetovanja, pa tudi komunikacije z drugimi deležniki.

Verjemite, prav vsakomur od nas nova znanja in veščine pridejo prav. Z njimi si obogatim vsakdan in lažje rešujem zapletene situacije, ki se dogajajo skozi vsakodnevno rutino in odnose, ki jih imam z drugimi ljudmi. Velja, da več kot delaš na sebi in želiš spremeniti ustaljene vzorce, bolj se ti obzorja odpirajo

MAJDA COLJA, MAG. FARM., LEKARNA DRAVLJE, HOLISTIČNA SVETOVALKA LETA 2020

Cilji izobraževanja

  • poznavanje osnovnih smeri stopenj zavedanja
  • poznavanje osnovnih stopenj zavedanja
  • razumevanje vpliva smeri zavedanja na svetovanje v lekarni
  • razumevanje vpliva stopnje zavedanja v posamezni smeri na svetovanje v lekarni
  • osebni in strokovni razvoj lekarniškega farmacevta

tekst

Za koga?

Na usposabljanje vabimo vse lekarnarje, ki želijo obogatiti svoje komunikacijske kompetence.

Delavnico bo vodila psihologinja, mag. Katja Hleb

Dobim potrdilo?

Vsak udeleženec, ki se udeleži usposabljanja, dobi potrdilo o opravljenem usposabljanju s strani COVIRIAS academie na v naročilnici naveden e-mail naslov.

6,5 točk pri LZS

Ob zaključku vsakega dela delavnice sledi preverjanje pridobljenega znanja udeležencev. Vsak udeleženec, ki opravi celotno e-usposabljanje, pridobi 6,5 točk za ohranjanje licence na LZS.

Delavnica v 6 delih

Delavnica bo potekala v 6 delih, in sicer enkrat mesečno z izjemo poletih mesecev. Posamezno srečanje bo trajalo 2 uri, od 18. do 20. ure. Vsak del bo imel tudi eno ponovitev. Vsak mesec lahko izbirate med 2 terminoma.

Urnik

Kaj pa cena?

  • Redna kotizacija za 1 osebo znaša 200 EUR + 22 % DDV = 244,00 EUR
  • Cena kotizacije s popustom 1+1 znaša 200 EUR + 22 % DDV = 244,00 EUR, in sicer za 2 prijavljena iz ene lekarne oz. javnega zavoda ter plačilom do 23. 4. 2021.

Preko Zooma

Usposabljanje bo potekalo preko aplikacije Zoom. Pred vsakim srečanjem boste prejeli povezavo na v prijavnici podan email.

*Obvezno izpolniti.

Svojo udeležbo lahko enostavno plačate tudi z uporabo PayPala.

 

Pomembno!

Celotno kupnino (skupaj z DDV) nakažite na TRR 03106-1000417939, SKB banka d.d. Prejemnik je RES-PONS d.o.o, Parmova 14, 1000 Ljubljana. Pri plačilu navedite namen plačila »orientacija«! 22 % DDV mora biti plačan! Račun vam bomo poslali na naveden e-naslov. Povezavo do e-usposabljanja vam bomo poslali po elektronski pošti na naveden naslov.

Odjavite se lahko le v pisni obliki na mail: akademija@covirias.si najkasneje dva dni pred samim dogodkom in zaračunali vam bomo 20% administrativnih stroškov. Za kasnejše odjave zaračunamo polno kotizacijo.

Ljubljana, 16.04.2021 RES-PONS d.o.o.