Objektiven vpogled v skupinsko dinamiko

Dinamika odnosov v skupini močno vpliva na zadovoljstvo vseh članov skupine. Med nami so številne razlike, ki vplivajo na naše razumevanje. Že generacijske razlike lahko sprožijo spore in konflikte, saj so lahko vzrok bistveno različnih stališč o delu. Pomembno pa je, da razumemo, da ima lahko vsak izmed nas pomemben doprinos in da je pravzaprav dobro, da nismo vsi enaki. Prav to razumevanje doprinosa drugih je pomemben korak k boljšim odnosom v ekipi.

Mogoče je pa skrajni čas, da dobite objektivni vpogled v skupinsko dinamiko svoje ekipe s testom PPI.

Verjamemo, da celote ne postanejo boljše od vsote svojih delov po naključju.

Na kratko o testu PPI

Test PPI omogoča pregled učinkovitosti posameznikov in vaše ekipe kot celote, kar je podlaga za izboljšanje medosebnih odnosov, povečevanje produktivnosti in zavzetosti, pa tudi osnova za grajenje učinkovitih timov.
Test meri učinkovitost posameznikov v ekipi na 7 ključnih področjih: kakovost, produktivnost, timsko delo, samoiniciativnost, reševanje problemov, prilagodljivost in odzivnost na stres. Test meri ujemanje posameznika v timu z 12 ključnimi lastnostmi, ki so pomembne za delo v timu: nadzor, družabnost, potrpežljivost, natančnost, ambicioznost, pozitivna naravnanost, zbranost, analitičnost, usmerjenost k rezultatom, čustvena dovzetnost, timsko delo, usmerjenost h kvaliteti.

Kako poteka?

  1. Vsak član ekipe po elektronski pošti prejme povezavo do testa, ki ga izpolni.
    Kdaj: vsaj 1 teden pred srečanjem, izpolnjevanje traja 10-15 minut
  2. Ko vsi člani ekipe izpolnijo test, se na dogovorjen termin vodstvu interpretira rezultate. Vodstvo tudi prejme vsa poročila z rezultati.
    Trajanje: 1 h, Zoom ali v živo, po dogovoru
  3. Na dogovorjen termin srečanja celotne ekipe se predstavi rezultate še vsem zaposlenim, ki dobijo poročila o delovanju ekipe.
    Trajanje: 1 h, v živo po dogovoru

Cilj za vodstvo

Dobili boste odgovore na ključna vprašanja, kako motivirati člane svojega tima, kako obvladati konflikte, kako doseči rezultate, da bo ekipa še bolj učinkovita in da bodo odnosi še boljši.

Kaj pa zaposleni?

Spoznali bodo svojo dejansko vlogo v timu in svojemu prispevku v ekipi, in sicer v ravno pravšnji meri.


Za najboljše rezultate

Ustvarjanje tima, ki presega sposobnosti njegovih posameznih članov, zahteva predanost, načrtovanje in čas. Vodstvo ob interpretaciji dobi poročila, ki jih lahko uporabi kot »Priročnike za uporabo« zaposlenih. Poročila z objektivnim pogledom na vedenja in motive posameznika so ključna, da kot posamezniki in tim dosežemo najboljše rezultate. Zato so odličen pripomoček za ustvarjanje visoko učinkovitih timov. S pridobljenimi informacijami vodje bolje motivirajo, usmerjajo in komunicirajo z zaposlenimi. Lažje predvidijo in zmanjšajo konflikte med sodelavci, učinkoviteje razdelijo naloge, odgovornosti in vloge znotraj tima ter bistveno povečajo učinkovitost.


Cenik

Cena/udeleženca za 1-5 udeležencev 145 EUR
Cena/udeleženca za 6-10 udeležencev 135 EUR
Cena/udeleženca za 11-20 udeležencev 125 EUR
Cena interpretacije vodstvu 150 EUR/h
Cena interpretacije ekipi 100 EUR/

*Cene ne vključujejo DDV. Način plačila: Testiranja po predračunu pred izvedbo testiranja.


Naredite nekaj koristnega za svojo celotno ekipo!

23 % zaposlenih je neuspešnih le zato, ker ne znajo upravljati svojih čustev.
17 % zaposlenih je neuspešnih le zato, ker nimajo potrebne motivacije.
15 % zaposlenih je neuspešnih le zato, ker nimajo pravega temperamenta za delo, ki ga opravljajo.

Testiranje skupinske učinkovitosti


*Obvezna polja.

Bodi obveščen
Prijavite se na naše novičke in obveščali vas bomo o novostih in dogodkih COVIRIAS academie.