COVIRIAS academia e-vademekum

Ste kdaj razmišljali, kako dobro bi bilo imeti materiale o izdelkih določenega dobavitelja na enem mestu vedno na voljo in v spletni obliki? Mestu, ki bi vsebovalo tako poglobljene informacije o izdelkih kot novostih, študijah in vseh odgovorih na vaša strokovna vprašanja. Zdaj je tu interaktivni spletni vademekum COVIRIAS academie.

Spletni vademekum predstavlja knjižnico predstavitev izdelkov različnih dobaviteljev z vsemi informacijami, ki jih potrebujete za kakovostno svetovalno delo za pultom. Do vademekuma lahko dostopate prav vsi zaposleni v posamezni lekarniški enoti, in to celo leto. Opozorite na e-vademekum tudi vaše nove kolege, da čimprej ujamejo korak z vami.

Vademekumi s predstavitvijo zdravil so nekoliko utonili v pozabo z uveljavitvijo SmPC-jev. Pa vendar je razlika med faktografskim naštevanjem podatkov in informacij na eni strani ter uporabniku prijaznejšo predstavitvijo na drugi strani. Na COVIRIAS academii pa smo lekarnarjem prijaznejšo predstavitev posodobili v spletno obliko. Ta omogoča dovolj podrobno predstavitev vseh vrst izdelkov, ki so na vaših policah, da vam olajšajo delo.

Interaktivno zasnovane predstavitve izdelkov poskrbijo, da aktivno spremljate vsebino in si tako zapomnite več pomembnih informacij. Za vsebine je odgovoren dobavitelj izdelkov, ki vam na ta način pomaga učinkovito izrabiti čas. Poleg podatkov in informacij o samem izdelku bo kompetenten dobavitelj posredoval še dodatne informacije iz objektivnih virov, ki jih za ustrezno svetovanje izdelka potrebujete. Prav tako pa vam lahko pomaga z njihovo interpretacijo, kako jih lahko uporabite v oficini.

Ko zmanjka časa

Verjamemo, da bi si o številnih izdelkih na svojih policah želeli vedeti več, vendar vam za dodatno izobraževanje enostavno primanjkuje časa. Pa tudi čas, ki si ga vzamete za strokovne sodelavce, pogosto prehitro mine. E-vademekum s poglobljenimi informacijami rešuje to zadrego.


Več informacij

COVIRIAS spletni vademekumi so namenjeni poglobljenim strokovnim predstavitvam izdelkov, ki jim v živo ne morete posvetiti dovolj svojega kvalitetnega časa. V njih boste našli strokovno podprte informacije o izdelkih, ki vas najbolj zanimajo. Pri nekaterih izdelkih boste našli tudi odgovore na vaša strokovna vprašanja, nasvete za aktivno svetovanje in druge obogatene informacije.


Kako do e-vademekuma?

Do e-vademekuma posameznega podjetja na spletnem portalu COVIRIAS academie dostopate z uporabniškim imenom in geslom, ki ga lahko uporabljate vsi zaposleni v lekarni ali določeni enoti javnega zavoda. Dobavitelji izdelkov vam bodo sami ponudili dostopne podatke. Če jih še niso, pa jih čim prej pocukajte za rokav! Lahko pa se obrnete tudi na nas. Sporočite nam, katere izdelke oziroma dobavitelje pogrešate v e-vademekumu. Vaše želje in potrebe bomo posredovali naprej.

Dostopno 24/7/365

Za strokovne predstavitve si odslej lahko vzamete čas in jih predelate v lastnem želenem tempu in času, v lekarni ali od doma. Kakor vam je bližje in lažje. Znotraj posamezne predstavitve lahko na vašo željo lahko enostavno preskočite že znane vsebine in si selektivno ogledate le tiste, ki vas zanimajo.


Dobavitelji, ki vas cenijo

Ker vemo, da je vaš čas s strokovnimi sodelavci omejen in se dnevno soočate z veliko količino študijske literature ter promocijskega gradiva smo prostor v e-vademekumu namenili dobaviteljem, ki cenijo vaš čas in pozornost.


Portal COVIRIAS academie je vstopna točka za vse e-vademekume.
Bodi obveščen
Prijavite se na naše novičke in obveščali vas bomo o novostih in dogodkih COVIRIAS academie.